Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، ‌اوایل بهمن ماه امسال بود که خبر درگیری با یک سرباز نیروی انتظامی در فضای رسانه‌ای کشور منتشر شده و بلافاصله افکار عمومی را تحت تاثیر خود قرار داد، چرا که در طرف دیگر درگیری نه افرادی که معمولا به ذهن می آید، بلکه این‌بار یک نماینده مجلس شورای اسلامی بر سر ورود غیرقانونی به خط ویژه اتوبوس با سرباز پلیس راهور درگیر شده و به گفته این سرباز یک سیلی نیز به گوش او نواخته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع به سرعت و در ابعاد وسیعی منتشرشده و گرچه در ابتدا علی اصغر عنابستانی که از سبزوار وارد مجلس شده موضوع را تکذیب کرد، اما حمایت فرمانده ناجا، رییس پلیس راهور تهران بزرگ و ... از سرباز مذکور حاکی از آن بود که اصل ماجرا با آنچه که این عضو مجلس شورای اسلامی عنوان کرده تفاوت‌ دارد.

 انتشار ویدیویی از صحنه درگیری این موضوع و اظهارات این نماینده مجلس بار دیگر با واکنش افکارعمومی مواجه شد و سرانجام عنابستانی  با انتشار ویدیویی اقدام به عذرخواهی «بابت تمام کارهای کرده و نکرده» کند.

با انتشار این ویدیو تا حدی از حجم اظهارات بعدی مسئولان کاسته و این قول داده شد که پرونده این اقدام در محاکم قضایی پیگیری شود. با گذشت حدود یک ماه از ویدیوی عذرخواهی علی اصغر عنابستانی، ایسنا آخرین وضعیت این پرونده را از دو مقام مسئول پیگیری کرده است.

پیگیری ادامه دارد

سردار حسین ذوالفقاری، معاون انتظامی وزیر کشور درباره این موضوع گفت: این مساله بین نیروی انتظامی، مجلس و قوه ‌قضاییه است. ما هم در جلسه‌ای موضوع را مطرح کردیم و با توجه به اینکه دستگاه قضا و مجلس و ناجا موضوع را پیگیری می‌کنند، دیگر ما در وزارت کشور ورود جداگانه‌ای به مساله نداشتم.

او با اشاره به برگزاری جلسه‌ای در این خصوص گفت: در این جلسه بنا شد موضوع دقیقا بررسی شود و بر اساس آنچه که در صحنه اتفاق افتاده دستگاه قضایی حکم را صادر کند.

ذوالفقاری افزود: در همین جلسه مذکور  فرمانده محترم ناجا و مجلس موضوع را پیگیری کردند و بنا شد گزارشی تهیه شود و در نهایت تصمیم‌گیری با سیستم قضایی است.

شکایت از نماینده خاطی پا برجاست

سردار سیدکمال هادیانفر، رییس پلیس راهور ناجا نیز  درباره آخرین وضعیت پرونده درگیری علی اصغر عنابستانی با سرباز پلیس راهور گفت: این موضوع هم اکنون ازطریق مقام قضایی دنبال می‌شود. ایشان یکبار دعوت شدند و موضوعات هم آنجا مطرح شد.

هادیانفر با تاکید بر اینکه مقام قضایی همچنان پیگیر این موضوع است، گفت: ملاقات ها و جلسه‌های بعدی و ... نیز انجام خواهد شد و ما منتظر اقدامات قضایی هستیم.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درباره اینکه آیا پلیس شکایت خود را در این خصوص پس گرفته است یا خیر گفت: شکایت ما  همچنان پا برجاست و دستگاه قضایی در حال رسیدگی به آن است.

ارجاع موضوع به دستگاه قضایی و انتظار برای صدور رای از سوی این قوه، نه تنها مطالبه دو مقام مسئول، بلکه مطالبه جدی افکار عمومی نیز محسوب می‌شود. شاید اگر پیش از این و در ماجرای درگیری با یک سرباز پلیس در فرودگاه مهرآباد و مواردی مشابهی از این دست، قاطعیت بیشتری در برخورد با عاملان انجام شده و موضوع به یک دیده بوسی و عذرخواهی ختم نمی‌شد، امروز شاهد تکرار این نوع اتفاق نبودیم.

چرا مجلس به رفتار نماینده سیلی‌زن بی‌تفاوت است؟‌ | هیات نظارت بر رفتار نمایندگان: اولویت ما نیست نیروی انتظامی از نماینده سیلی‌زن شکایت کرد واکنش سخنگوی قوه قضاییه به نماینده سیلی‌زن | مهدی جهانگیری به جرم قاچاق حرفه‌ای ارز محکوم شد کد خبر 589460 برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی پلیس راهور سیلی زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۸۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه گزارش ویژه علل خودکشی پزشکان/پیگیری پرونده مرحومهبخشی

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با تأکید بر این که دانشگاه‌های علوم پزشکی در شهرستان‌ها باید برای پزشکان طرحی شرایط بهتری را مهیا کنند، گفت: گزارش ویژه‌ای با ذکر عوامل و دلایل خودکشی تعدادی از پزشکان جوان آماده و به مراجع ذی‌صلاح ارسال کرده‌ایم. - اخبار اجتماعی -

دکتر محمد رئیس‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به سؤالی مبنی بر علت خودکشی تعدادی از رزیدنت‌ها و آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده دکتر پرستو بخشی اظهار کرد: پرونده خانم دکتر بخشی را به صورت میدانی با مراجعه به استان لرستان و صحبت با تمام افرادی که در تماس با ایشان بودند بررسی کردیم و اشراف کاملی نسبت به پرونده او پیدا و گزارشات مربوطه را آماده و مستندات را تهیه کردیم. اگر ظلمی از سوی سیستم درمانی کشور به مرحومه شده این موضوع باید حتماً پیگیری شود و هدف ما از این کار این است که روندهایی که ممکن است منجر به تضییع حقوق پزشکان طرحی شود، مورد اصلاح قرار بگیرد.

بررسی پرونده دکتر بخشی در سازمان بازرسی و دادستانی

وی افزود: ما درخصوص پرونده خانم دکتر بخشی گزارش کاملی را با همه مستندات تهیه و به سازمان بازرسی کل کشور تقدیم کردیم.

رئیس‌زاده گفت: امروز نیز جلسه‌ای با دادستان کل کشور جلسه‌ای برگزار و درباره مباحث مختلف جامعه پزشکی بحث کردیم و پرونده مرحومه دکتر بخشی را نیز به طور ویژه مطرح کردیم.

تشکیل کمیته حقیقت‌یاب و درخواست پیگیری ویژه فوت دکتر بخشی

وی ادامه داد: امیدواریم با رفع موانع و مشکلات، همکاران ما در دوران طرح با وضعیت بهتری بتوانند به مردم خدمت کنند؛ وزارت بهداشت باید بتواند شرایطی را برای پزشکان طرحی ایجاد کند که هم خدمت‌رسانی به مناطق محروم را پوشش بدهد و هم از حقوق همکاران پزشک دفاع کند.

تهیه گزارش ویژه از دلایل خودکشی تعدادی از پزشکان جوان

وی با بیان این ما یک گزارش ویژه با ذکر عوامل و دلایل خودکشی تعدادی از پزشکان جوان آماده و به مراجع ذی‌صلاح ارسال کردیم، گفت: خودکشی موضوع چندعاملی است که همه عوامل در آن دخیل هستند اما یک عامل به عنوان ماشه عمل می‌کند و نقطه نهایی حادثه نهایی را شکل می‌دهد؛ ما همه مواردی که ممکن بود در این حوادث دخیل باشند را در این گزارش آوردیم اما این که کدام یک از مشکلات، در خودکشی رزیدنت‌ها نقش دارد موضوع قابل بحثی است و مراجع ذی‌صلاح به آن رسیدگی می‌کنند.

معضلات متعدد پزشکان طرحی؛ از درآمد 15 میلیونی تا نبود محل اسکان مناسب

وی تصریح کرد: قطعاً فشار کاری زیاد و رسیدگی‌های ناکافی نقش مهمی در بروز این اتفاق تلخ دارد. یکی از مشکلات این است که در توزیع پزشکان به عنوان نیروهای طرحی شفاف عمل نمی‌شود و از سوی دیگر این پزشکان در چند ماه نخست طرح، حدود 12 تا 15 میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند و کارانه‌ای به آن‌ها پرداخت نمی‌شود.

تشکیل کمیته برای پیگیری مشکلات رزیدنت‌های پزشکی

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با تأکید بر این که دانشگاه‌های علوم پزشکی و شبکه‌های بهداشتی و درمانی شهرستان‌ها باید برای پزشکان طرحی شرایط بهتری را مهیا کنند، خاطرنشان کرد: بعضاً شاهد هستیم که بدترین و سخت‌ترین شرایط در بیمارستان‌ها، کشیک‌ها و شیفت‌‌های درمانی به این پزشکان طرحی اختصاص داده می‌شود. در کنار این مسائل، پدیده خشونت علیه کادر درمان از سوی همراهان بیمار را شاهد هستیم و شرایط رفاهی خوبی نیز برای این پزشکان فراهم نمی‌شود.

وی نبود پانسیون‌ها و محل اسکان مناسب برای پزشکان مجرد و متأهل را یکی از مصادیق نبود امکانات رفاهی عنوان و تصریح کرد: برای پزشکانی که به مناطق محروم اعزام می‌شوند حداقلی‌ترین مطالبه این است که شرایط اسکان این همکاران به خوبی فراهم شود اما متأسفانه عمدتاً محل اسکان پزشکان طرحی شرایط مناسبی ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (تصاویر) جزئیات جدید از پرونده اوباش نازی‌آباد تهران
  • جزییات جدید از پرونده اوباش نازی‌آباد تهران+ عکس
  • تهیه گزارش ویژه علل خودکشی پزشکان/پیگیری پرونده مرحومهبخشی
  • تسریع در اتمام پروژه آزادراه ارومیه تبریز در دستور کار قرار دارد
  • رفع مشکل اسکان عشایر کوچ‌نشین سملقان با پیگیری دستگاه قضایی
  • آخرین وضعیت پرونده امیر تتلو؛ آزاد می‌شود؟
  • روسیه دو تبعه آمریکایی را بازداشت کرد
  • ۹ سال انتظار برای تشکیل نهاد حامی کودکان کافی نیست؟/ پلیس اطفال و نوجوانان پشت چراغ سبز مجلس
  • پرونده‌های قضایی انتخابات مربوط به نماینده‌ها نیست
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی